Goederen

Tijdens de reguliere openingstijden kunt u goederen brengen bij het magazijn, aan de zijkant van het pand.

De volgende artikelgroepen nemen wij niet aan:
– salontafels met plavuizen
– 2-persoons ledikanten/matrassen
– keukens
– grote bergmeubels
– zonnebanken
– stalen bureaus
– encyclopedie
– cd’s van tv-helden, popsterren etc.

Bezorgen
Vooralsnog kunnen wij uw spullen alleen op donderdag bezorgen. Indien u gebruik wenst te maken van onze bezorgservice, dan rekenen wij de volgende tarieven:

Afstand Kosten
In Gorinchem en <10 km vanaf de winkel €7,50
10-15 km vanaf de winkel €10
15-20 km vanaf de winkel €12,50
Overige afstanden in overleg en per km €0,70 per km

• Bezorging geschiedt bij de voordeur en alleen op begane grond. Bij flats wordt alleen bezorgd indien een lift aanwezig is en de goederen daarin passen. Mocht de chauffeur toch boven bezorgen, dan is dit service van de chauffeur en op risico van de klant. 
• Voor aflevering dient het totale bedrag te zijn voldaan inclusief de transportkosten.
• Transportkosten zijn in te zien bij de balie of op de website.
• Bezorging is alleen mogelijk als u uw adres en telefoonnummer opgeeft. Indien u niet thuis bent op het afgesproken tijdstip, betaalt u opnieuw bezorgkosten. De bezorgkosten moet u eerst in de winkel voldoen voordat er een nieuwe afspraak wordt gemaakt.
• U bent er zelf verantwoordelijk voor of de spullen door de deur of het trapgat e.d. passen.
• Indien onze vrijwilligers u helpen bij het naar binnen brengen van de goederen, dan is de verantwoordelijkheid voor de klant. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen aan het product of de woning.

Ophalen
Heeft u goederen die we bij u mogen ophalen?
• Stuur ons een bericht met uw adresgegevens en telefoonnummer en foto’s van de op te halen goederen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om een datum en tijd vast te stellen.
• Onze chauffeurs beoordelen ter plekke of de spullen verkoopbaar zijn in onze winkel. Indien dit niet het geval blijkt te zijn, worden de goederen aangemerkt als grofvuil en kunnen deze niet worden meegenomen. Het winkelpersoneel geeft alleen toestemming dat de chauffeurs langskomen. 
• Uw spullen dienen schoon en eventueel gedemonteerd (inclusief montage-materiaal) klaar te staan wanneer wij ze komen halen.
• Als er een lift is halen we spullen ook van boven-woningen en verdiepingen op. Onze vrijwilligers verhuizen geen meubels van boven over trappen. Als er geen lift is, of de spullen niet in de lift passen, dan moet u zelf de spullen op de begane grond zetten.

Uithuisruimingen
• Onze vrijwilligers zijn geen professionele verhuizers of inboedelexperts. We komen graag bij u langs om bij een huisontruiming te inventariseren welke spullen wij in de winkel zouden kunnen verkopen. Meubels en artikelen die niet verkoopbaar zijn, kunnen we niet meenemen.