Carola Schouten bezoekt kringloopwinkel

Zaterdagmorgen 19 februari bezocht Carola Schouten, minister voor o.a. Armoedebeleid, de kringloopwinkel van Woord en Daad aan het Melkpad in Gorinchem.

Geheel in stijl werd Schouten in een tuktuk naar de winkel gereden. Daar kreeg zij een korte rondleiding door de winkel en sprak met twee vrijwilligers over het doel en de functie van de kringloopwinkel voor zowel de naasten ver weg als dichtbij.  

De opbrengst van de kringloopwinkel komt volledig ten goede aan projecten van Woord en Daad. Vanuit Bijbels perspectief draagt de winkel zo bij aan een duurzame verandering van mensen in armoede, dichtbij en ver weg.

Carola Schouten in gesprek met twee vrijwilligers van de Woord en Daad kringloopwinkel in Gorinchem.

Eén antwoord op “Carola Schouten bezoekt kringloopwinkel”

  1. Fijn dat zo armoede samenbrengt zowel hier als daar. Ik denk dat Carola een goede minister zal zijn voor armoedebestrijding met een bewogen hart. Goed dat ze er ook is om de christelijke politiek in Gorinchem te ondersteunen. En goed ook dat ze dit verbind met de armoedebestrijding in de derde wereld. Een mooie actie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *