Woord en Daad 50 jaar

De Wereld Dichtbij

“Houd altijd het doel voor ogen: de armen die onze steun verdienen. Doe je werk goed, kom na wat je belooft. Het is werk in Gods Koninkrijk.” Ivo ‘t Lam (1924-2017), medeoprichter van Woord en Daad.

Wat 50 jaar geleden begon met een collecte in de Grote Kerk in Leerdam breidde uit naar een netwerk van duizenden vrijwilligers en donateurs in heel Nederland. Wat 50 jaar geleden begon in een weeshuis in India breidde uit naar tientallen partnerships in meer dan twintig landen, gedreven door honderden professionals. Al 50 jaar lang brengen verhalen van mensen wereldwijd de wereld dichtbij. Voor deze mensen werden zangavonden, concerten, verkopingen en netwerkavonden georganiseerd. Hartelijk dank voor uw betrokkenheid!

In dit jubileumjaar zetten we jongeren centraal. Tegen de stroom van geweld, armoede en uitsluiting in zijn het juist jongeren die blijven dromen. Dit jaar delen we hun verhalen van hoop. Én we delen hun ambitie! Samen met u zetten we ons graag in om 1000 jongeren in Burkina Faso te begeleiden bij het starten van een eigen bedrijf.

Lees meer op onze Jubileumpagina!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *